Menukaart

Van woensdag tot vrijdag bieden wij een dagschotel aan tussen 12u00 en 14u00!

VOORGERECHTEN

  • Dagsoep
  • Kaaskroketjes 2st.
  • Garnaalkroketjes 2st.
  • Scampi van de chef
  • Carpaccio van het Belgisch wit-blauw
  • Vitello tonnato
  • Gravlax van Schotse zalm

HOOFDGERECHTEN

  • Steak van Limousin rund
  • Entrecôte van het Hollstein rund
  • Hollands stuk lamskroon van Texel
  • Stoofpot van varkenswangetjes
  • Scampi van de chef
  • Zeetong Meunière
  • Op vel gebakken kabeljauw

SALADES

  • Steak tartaar – huisbereid mild of pittig
  • Salade Nicoise
  • Tomaat Garnaal 

PASTA’S

  • Vegetarische groenten pasta
  • Papardelle kip

KINDERGERECHTEN

  • Kipfilet met appelmoes en frietjes
  • Kinderspaghetti
  • Stoofvlees met frietjes

IJSBEREIDINGEN

  • Dame Blanche
  • Dame Noir
  • Coupe Brésilienne
  • Coupe Advocaat
  • Banana split

PANNENKOEKEN

  • Suikers & boter
  • Confituur
  • ’t Vertier – appelsien en ijs
  • Royale – ijs en chocolade
  • Normande – ijs, appel en calvados

DESSERTS

  • Crème brulée
  • Moelleux van chocolade
  • Café glacé
  • Appelgebak van het huis

Onze infrastructuur laat het ons niet toe om alle gerechten op aparte tafels of in aparte ruimten te bereiden. Hoewel wij zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen nemen om kruisbesmetting te voorkomen kunnen wij geen 100% garantie geven dat sommige gerechten sporen bevatten van allergenen. Indien u hiermee niet mag in aanraking komen gelieve dit door te geven of de nodige uitleg te vragen aan onze medewerkers. Wij staan u graag met raad en daad bij!

  • 1507 tVertier 002 Large
  • 1507 tVertier 022 Large

Contacteer ons

't Vertier

Dorp 1

Meldert (Aalst)

0476/51.00.28

Volg ons op Facebook!