Nieuwsgierig? Binnenkort komt komt onze nieuwe menukaart eraan! Bereid je voor op een winter vol heerlijke gerechten en verrassende smaken. Blijf op de hoogte via onze sociale of kom snel terug om alles te ontdekken!
Om te starten of om te delen
Oesters Hooge Kraaijer
3/4
Paletta Belotta Iberico
28
Croquetas Del Dià
17
Artisanale Duo Kroketten
22
Sticky Iberico Fingers
19
Arrosticini D'Abruzzo
17
Krokante Kalfszwezerik
26
Goujonettes
16
Om te starten of om te delen
Vitello Tonato
22
Carpaccio van Coquille
24
Gebakken Ganzenlever
28
Gravad Lax
22
Gyoza
17
Loaded Hummus
14
Carpaccio Belgisch Wit-Blauw
22
Aardappelstampers
19
Blauwvintonijn
24
Selectie van de Chef
51
4 verrassende gerechtjes uit de kaart, samengesteld door onze chef (voor 3 personen) Elke extra persoon +€15/pp
Hoofdgerechten - "Klassiekers"
Filet Pur
38
Fazant 'Fine Champagne'
35
Ribeye, Ierse Black Angus
42
Gebakken Lotte
32
Geroosterde Hoeve Kip
29
Zeetong 'Meunière'
47
Tournedos Rossini
45
Salade Warme Geitenkaas
28
Hoofdgerechten - "Klassiekers"
Bavette à L'échalote
32
Kabeljauwhaasje
36
Lamskroon
39
Huisgemaakte Vol-au-vent
28
Chic & Cher Vol-au-vent
33
Kalfszwezerikken +11
Varkenswang 'St Bernardus'
29
Mafaldine Pasta al Ragù
33
Steak Tartaar
29
Zoetigheden
Crème Brulée
10
Dame Blanche
10
Moelleux au Chocolat
12
Klassieke Tiramisu
10
Sabayon
12
Pavlova
14
krokante meringue - vanille - rode vruchten
Zoete hapjes
9
selectie zoetigheden voor bij de koffie
't Vertier Tiramisu
12
speculoos - advokaat
Profiterolles
12
slagroom - chocoladesaus
Café Affogato
10
mokka ijs - karamel - slagroom
Appelgebakje vh huis
14
jonagold - vanille ijs
'Vieruurtjes op ZONDAG' 14u30-17u30
Verse Brusselse Wafel of Huisgemaakte Pannenkoeken 2st
Suiker & boter
5,5
Confituur & boter
5,5
Vanille Roomijs & Chocolade
11
Mikado
12
Suzette & Vanille ijs
12
Appeltjes & Vanille ijs
12
Nieuwsgierig? Binnenkort komt onze nieuwe menukaart eraan! Bereid je voor op een winter vol heerlijke gerechten en verrassende smaken. Blijf op de hoogte via onze socials of kom snel terug om alles te ontdekken.