bestel een cadeaubon E9C15CD8-D4AD-4522-80C4-0A19D426D4E5 Created with sketchtool.
Skip to content

Menu

Suggesties

  • Brioche - buikspek - kewpie
  • Mechelse Asperges op z'n Vlaams
  • Mechelse Asperges - hoeve ei - gerookte zalm
  • Skrei - asperges - mousseline
  • Speenvarken - asperges - erwt
  • Vraag gerust naar ons suggestie vlees!

Om te starten of
om te delen

  • Paletta Belotta Iberico
    22
    100gr fijn gesneden spaanse ham
  • Croquetas Del Dià
    15
    mosterdip - 5st.
  • Hollstein Gepekeld
    24
    truffelmayonnaise - tomaat
  • Goujonettes
    16
    kabeljauwreepjes "Jean sur mer" - tartaarsaus
  • Pluma Arrosticini 3st.
    15
    kewpie -sesam
  • Gegrilde Langoustines
    24
    tomatensalsa - limoen
  • Crostini 5st.
    19
    knapperige italiaanse broodjes

Om te starten of
om te delen

  • Pulpo à la Gallega
    24
    aardappel - paprika
  • Carpaccio Belgisch Wit-Blauw
    20
    parmigiano reggiano - ruccola
  • Artisanale Kroketten
    22
    grijze garnalen - oud brugge kaas
  • Burrata
    21
    tomatenvariëteit - basilicum
  • Vitello Tonato
    22
    kalfsmuis - kappertjes
  • Gravad Lax
    20
    gemarineerde zalm - yoghurt - komkommer
  • Selectie van de Chef
    45
    het beste van 4gerechtjes gekozen door de chef - (3 à 5p.)

Hoofdgerechten -
"Klassiekers"

  • Vlaamse Stoverij
    26
    St. Bernardus Abt 12 - witloofslaatje
  • Kabeljauwhaasje "Gebakken"
    31
    bintjes - witte wijnsaus
  • Vol-au-vent "Huisgemaakt"
    28
    champignon - bladerdeegkoekje
  • CHIC&CHER Vol-au-vent "Huisgemaakt"
    33
    mousselinesaus - grijze garnalen
    kalfszwezeriken +9
  • Zeetong "Meunière"
    Dagprijs
    hoeve boter - verse frietjes
  • Steak Tartaar "de beste"
    28
    'Blanc Bleu' op wijze van de chef
  • Linguine alle Vongole
    31
    verse pasta - 200gr schelpjes - look - tomaatjes
  • Caesar's Salad
    29
    bindsla - krokant spek

Hoofdgerechten -
't Beste van de grill

  • Belgische Steak
    29
    kwaliteitsvol en mager vlees, sappig, mooi rood van kleur en zeer toegankelijk van smaak.
  • Butcher's Plate
    40
    door ons geselecteerd vlees, in huis versneden, +/-450gr, voor de échte vleesliefhebber!
  • Ribeye, Ierse Black Angus
    42
    Ierse runderen leven voornamelijk buiten, 90% gras dieet. +/- 350gr, mals vlees, goed dooraderd met een "oogje" vet midden in het vlees.
  • Zeevruchten Schotel
    48
    pijlinktvis, schaal en schelpdieren,.. verse look en kruidenmengeling
  • Filet Pur
    38
    de ossenhaas van het rund, een premium stuk vlees van het meest malse deel, ook wel runderhaas genoemd.
  • Surf 'n Turf
    44
    inktvis, reuzegamba, rundsvlees door de chef geselecteerd.

Zoetigheden

  • Crème Brulée
    10
  • Dame Blanche
    10
  • Moelleux au Chocolat
    12
  • Klassieke Tiramisu
    10
  • Sabayon
    12
  • Zoete hapjes
    8
    selectie zoetigheden voor bij de koffie
  • 't Vertier Tiramisu
    11
    speculoos - advokaat
  • Profiterolles
    12
    slagroom - chocoladesaus
  • Café Affogato
    9
    mokka ijs - karamel - slagroom
  • Appelgebak v/h huis
    10
    jonagold - vanille ijs

'Vieruurtjes op ZONDAG'
14u30-17u30

  • Verse Brusselse Wafel of
    Huisgemaakte Pannenkoeken 2st
  • Suiker & boter
    4
  • Confituur & boter
    4,5
  • Vanille Roomijs & Chocolade
    5,5
  • Mikado
    7
  • Suzette & Vanille ijs
    7
  • Appeltjes & Vanille ijs
    8