bestel een cadeaubon E9C15CD8-D4AD-4522-80C4-0A19D426D4E5 Created with sketchtool.
Skip to content

Over ons

Brasserie 'T Vertier

‘t Vertier is een echte familiale brasserie in een historisch kader, midden in het gezellige dorpje Meldert. Bij ons vind je een pure Belgische en Franse keuken, traditionele gerechten die door chef kok Stefanie Cooman in een nieuw, origineel kleedje worden gestoken.

Stefanie volgde haar opleiding bij Ter Groene Poorte en verrast je steeds opnieuw met heerlijke, verse en originele creaties, gebaseerd op oude familierecepten. Zus Sofie Cooman verzorgt samen met andere familieleden de zaal en ontvangt de gasten op deze bijzondere locatie. 

Een familiezaak met een zuiders sfeertje

Brasserie ’t Vertier is gevestigd in een geklasseerde vierkantshoeve uit 1880, recht tegenover de mooie kerk van Meldert. De brasserie biedt plaats aan 70 gasten en beschikt ook over een afzonderlijke feestzaal voor feesten tot 100 personen (zittend) en recepties tot 180 personen.

Ook op het sfeervolle en ruime terras is het heerlijk toeven met zicht op de kerk. We hebben twee petanquebanen die zorgen voor een zuiders sfeertje in een authentiek Vlaams dorp. ’t Vertier is de ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen en fietstochten in de streek. Sofie, Stefanie en hun jonge team heten je van harte welkom in hun familiezaak.

—— 'T VERTIER

Ontdek onze
feestzaal

Onze feestzaal biedt tal van perspectieven voor zowel particulieren als bedrijven of verenigingen. Seminarie, vergaderingen, familiebijeenkomsten, personeelsfeesten, team events of een themafeest? We verwelkomen jullie graag en bieden toegang tot een ruim aanbod diensten en materialen.

  • professionele beamer + scherm
  • nieuwe klank en lichtinstallatie
  • ruim en zonnig terras met parkeergelegenheid
  • stoelen en tafels in verschillende maten en afmetingen
  • catering op maat
  • professioneel personeel

Hebben jullie zelf een leuk idee, of zijn jullie op zoek naar een unieke locatie? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken!