bestel een cadeaubon
E9C15CD8-D4AD-4522-80C4-0A19D426D4E5
Created with sketchtool.
35CFBE85-8E2E-4058-96E6-BF11A65BEF07
Created with sketchtool.
Skip to content
Home
Over ons
Menu
Sfeerbeelden
Contact
×
Home
Over ons
Menu
Sfeerbeelden
Contact
Menu
0476 51 00 28
Home
Over ons
Menu
Sfeerbeelden
Contact
×
Home
Over ons
Menu
Sfeerbeelden
Contact
Menu
0476 51 00 28
Menu
Tapas
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Zoetigheden
Dranken
Tapas
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Zoetigheden
Dranken
Suggesties
Zeeuwse Goudmerk Mosselen
6 verschillende wijzes, 1,2kg, handgesneden frietjes, verse mayonaise, mosselsaus.
Dry-Age Ribroast
In huis versneden stuk vlees van topkwaliteit, 450gr, handgesneden frietjes en slaatje
Om te starten of
om te delen
Paletta Belotta Iberico
28
100% raszuiver iberico varken
Croquetas Del Dià
17
mosterddip - 5st.
Spicy Tonijn
26
togarashi kruiding met avocado en soja
Artisanale Kroketten
22
grijze garnalen - oud brugge kaas
Sticky Iberico Fingers
19
traag gegaarde iberico ribs zonder botje
Arrosticini D'Abruzzo
17
traditioneel italiaanse gegrilde spiesjes
Gravad Lax
21
gemarineerd, zure room en granaatappel
Burrata Di Bufala
22
salsa verde - kerstomaten
Pulpo a la Parrilla
24
tomatensalsa - limoen
Om te starten of
om te delen
Goujonettes
16
kabeljauwreepjes "Jean sur mer" - tartaarsaus
Vitello Tonato
22
kalfsmuis - kappertjes
Gyoza
16
krokante japanse dumpling met kip en groenten
Klassieke Garnalencocktail
26
huisgemaakte cocktailsaus en kwarteleitje
Gegrilde reuzengamba's
23
Chili - look - kruidenolie
Carpaccio Belgisch Wit-Blauw
21
parmigiano reggiano - rucola
Selectie van de Chef
51
het beste van 4gerechtjes gekozen door de chef voor
3personen. Kan vermeerderd worden per persoon €15/pp.
Hoofdgerechten -
"Klassiekers"
Filet Pur
38
De ossenhaas van het rund, een premium stuk vlees van het meest malse deel, ook wel de runderhaas genoemd
Zalmfilet 'Op vel gebakken'
28
Geprakte aardappel en klassiek vers geklopte béarnaisesaus
Ribeye, Ierse Black Angus
42
Ierse runderen leven voornamelijk buiten, 90% gras dieet.
+/- 350gr mals vlees, goed dooraderd met een 'oogje' vet midden in het vlees
Geroosterde Kip 'La Belle Flamande'
30
Kwaliteitskip van bij ons met ravioloni, spinazie en groene pesto
Linguine Vongolé
31
200gr schelpjes met verse pasta, look en tomaatjes
Salade Niçoise
31
Slamengeling met fijne boontjes, hoeve ei en gegrilde verse tonijn
Côte à L'Os - Belgisch Wit-Blauw
38/pp
Een flinke lap, met een rijke vleessmaak, 1,2kg - 2personen, kropsla, handgesneden frietjes
Hoofdgerechten -
"Klassiekers"
Ierse 'Steak' Angus
28
Kwaliteitsvol en mager vlees, sappig, mooi rood van kleur en zeer toegankelijk van smaak
Kabeljauwhaasje
33
Met puree van bintjes, witte wijnsaus en grijze garnalen
Lamskroon met kruidenkorstje
39
In huis versneden, zomerse groentengarnituur en krieltjes
Huisgemaakte Vol-au-vent
28
Parijse champignon, handgerolde balletjes en een bladerdeegkoekje
Chic & Cher Vol-au-vent
33
Onze huisgemaakte vol-au-vent met mousselinesaus en grijze garnalen - Kalfszwezerikken +11
Vlaamse Stoverij
26
Op grootmoederswijze met St. Bernardus Abt 12 en witloofslaatje
Zeetong 'Meunière'
Dagprijs
Apart hoeve boter en handgesneden frietjes
Steak Tartaar
28
'Blanc Bleu' op wijze van de chef met handgesneden frietjes
Zoetigheden
Crème Brulée
10
Dame Blanche
10
Moelleux au Chocolat
12
Klassieke Tiramisu
10
Sabayon
12
Millefeuille
14
1.000 laagjes - romige créme - rode vruchten
Zoete hapjes
9
selectie zoetigheden voor bij de koffie
't Vertier Tiramisu
12
speculoos - advokaat
Profiterolles
12
slagroom - chocoladesaus
Café Affogato
10
mokka ijs - karamel - slagroom
Appelgebakje vh huis
14
jonagold - vanille ijs
'Vieruurtjes op ZONDAG'
14u30-17u30
Verse Brusselse Wafel of
Huisgemaakte Pannenkoeken 2st
Suiker & boter
5,5
Confituur & boter
5,5
Vanille Roomijs & Chocolade
11
Mikado
12
Suzette & Vanille ijs
12
Appeltjes & Vanille ijs
12